Pages

.

Χοληστερίνη και αβγό.



Το τελευταίο που πρέπει να κάνετε στην κατανάλωση ενός αβγού, είναι ότι δεν χρειάζεται να αποφεύγετε τον κρόκο του αβγού και να τρώτε μόνο το ασπράδι του, φοβούμενοι την υψηλή χοληστερίνη.

Στην πραγματικότητα, ο κρόκος του αβγού περιέχει τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά τα οποία και χάνετε αν το αποφεύγετε, συν του ότι είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη.

Αν έχετε πρόβλημα με τη χοληστερίνη σας, συμβουλευτείτε το γιατρό σας για το πόσα αβγά μπορείτε να καταναλώνετε την εβδομάδα, ενώ αν η χοληστερίνη σας είναι φυσιολογική, δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε τον κρόκο.

No comments:

Post a Comment