Pages

.

Αποκωδικοποίηση των χθεσινών συγκεντρώσεων

Ας κάνουμε μια προσπάθεια αποκωδικοποίησης των χθεσινών συγκεντρώσεων, σύμφωνα με το πλήθος των «αγανακτισμένων» που συγκεντρώθηκαν χθες στις πλατείες.
Αν οι συγκεντρώσεις αυτές άνηκαν σε κάποιο πολιτικό κόμμα, αυτό σήμερα θα ζητωκραύγαζε ότι σε τυχών εκλογές θα λάμβανε τουλάχιστον το 45% του εκλογικού σώματος, αν και η προσωπική μου άποψη, έχω λάβει μέρος στο παρελθόν σε συγκεντρώσεις κόμματος, είναι ότι αυτή ήταν ή μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχω δει ποτέ στο σύνταγμα, αυτό σημάνει ότι μάλλον ήταν συγκέντρωση που αντιπροσωπεύει πάνω από 50% του εκλογικού σώματος.

Δεν μπορούν πλέον, τα πολιτικά κόμματα, να αγνοούν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες πολίτες, υπάρχει πλήρη αναντιστοιχία μεταξύ των Ελληνίδων και των Ελλήνων πολιτών και πολιτικών κομμάτων.

Δεν μπορείτε κυρίες και κύριοι βουλευτές πλέον να λέτε ότι δεν είστε όλοι ίδιοι, δεν είναι δυνατόν όταν πάνω από ένας στους δύο Έλληνες σας λέει ότι κάνετε λάθος, εσείς να σφυρίζετε αδιάφορα και να κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε τίποτα.

Τελείωσαν πλέον κυρίες και κύριοι βουλευτές οι φανφάρες σας, τα ψέματα σας και οι δημαγωγίες σας, αν δεν είστε όλοι ίδιοι πρέπει να το αποδείξετε με τις πράξεις σας πλέον, περιμένουμε λοιπόν απλά να δούμε τις πράξεις σας και να μας αποδείξετε με έργα, ότι δεν είστε όλοι ίδιοι, ότι δεν τα φάγατε όλοι μαζί, ότι δεν κλέψατε την περιουσία των Ελληνίδων και των Ελλήνων πολιτών όλοι μαζί κλπ.

Μιχάλης Σολωμακάκης

One Stop News

No comments:

Post a Comment