Pages

.

Φοροδιαφυγή, Εισφοροδιαφυγή κλπ. τι είναι αυτά ?

Θέλετε να εξαφανίσουμε την φοροδιαφυγή, την εισφοροδιαφυγή, το λαθρεμπόριο, την διακίνηση του μαύρου χρήματος και γενικά κάθε μορφής παρανομία, υπάρχει τρόπος, ας κάνουμε ένα δημοψήφισμα, να δούμε και τις αντιδράσεις αλλά και τους πραγματικούς στόχους των «φίλων» μας του ΔΝΤ, της Τρόικας και των λοιπών δανειστών μας, να δούμε επί τέλους αν είμαστε ένα Κράτος λαμογιών όπως ακούγεται ή νομίμων πολιτών, και δε θέλω να ακούσω τίποτα περί χαραγμάτων, αντίχριστων κλπ. γιατί η πρόταση δεν έχει καμία σχέση με αυτά.

Η Πρόταση (περιληπτικά)

Από το 1999 ξεκίνησα να σχεδιάζω την μελέτη μου «Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχειρίσεως Ασφαλιστικών Ταμείων», πατήστε να διαβάσετε αν θέλετε, αν τροποποιήσουμε λίγο την Μελέτη μου και ταυτόχρονα καταργήσουμε την διακίνηση του χρήματος, με τον τρόπο που σήμερα γνωρίζουμε, δηλαδή συνδέσουμε ένα τραπεζικό λογαριασμό με την κάρτα (αντί για κάρτα, μπορεί να είναι USB, ή οποιοδήποτε άλλο αποθηκευτικό μεταφερόμενο μέσο) αυτός ο λογαριασμός θα πιστώνεται με τις οποιεσδήποτε αποδοχές μας και θα χρεώνεται με τις οποιεσδήποτε αγορές μας, αν κανείς μας δεν μπορεί να αγοράσει τίποτα με μετρητά (ακόμα και στο λεωφορείο ή το στο μετρό ή στα διόδια θα περνάμε την κάρτα αντί για εισιτήριο) τότε θα δείτε ότι αυτόματα θα καταργηθεί η Φοροδιαφυγή, η Εισφοροδιαφυγή, το Λαθρεμπόριο, το παραεμπόριο, θα λυθεί το πρόβλημα των μεταναστών κλπ.

Στους τουρίστες απλά τους δίνουμε μια κάρτα κατά την είσοδο τους στην Ελλάδα, πιστώνοντας την κάρτα με το συνάλλαγμα που έχουν φέρει μαζί τους, και μας δίνουν.

Στους γιατρούς αντί για φακελάκι τους δίνουμε την κάρτα, στους δημόσιους υπάλληλους αντί για μίζα τους δίνουμε την κάρτα κλπ. για να δούμε ποιοι από αυτούς θα πάρουν την κάρτα ?

Μιχάλης Σολωμακάκης

One Stop News

No comments:

Post a Comment