Pages

.

Η απόλυτη ξεφτίλα του Ολυμπιακού του Κόκκαλη


Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-2, από άγνοια η από κακή πληροφόρηση η από τσιφουτιά άφησαν την ομάδα με έναν μέσο αντάξιο του Ολυμπιακού, και όταν αυτός κουράστηκε, τραυματίσθηκε η ομάδα έγινε καφενείο, να φύγετε Κύριοι να πάτε άλλου, δεν μπορείτε να παίζετε με την Ιστορία του Ολυμπιακού, ούτε φυσικά με μας, που ξέρουμε τον Ολυμπιακό και το Καραϊσκάκη από τότε που φορούσαμε κοντά παντελονάκια.
Όταν διοικείς μία ομάδα ή μια επιχείρηση ή ένα περίπτερο, είσαι απολύτως υπεύθυνος και υπόλογος για την απόδοση της, εσύ επιλέγεις τους συνεργάτες σου, εσύ επιλέγεις τους προπονητές σου, εσύ επιλέγεις τους παίκτες σου, εσύ είσαι αποκλειστικά υπεύθυνος να δεις και να αντιμετωπίσεις τα κενά και τις ελλείψεις της ομάδας που διοικείς.
Δυστυχώς τα τελευταία αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι είσθε ανεπαρκής δεν είδατε τις ελλείψεις και τα προβλήματα του Ολυμπιακού μέχρι την ήττα από τον Άρη, και προφανώς δεν θα τα δείτε και τώρα μετά την ήττα από την ΑΕΚ.
Εκτός και αν σας αφύπνισει το παρόν άρθρο και αποφασίσετε επιτέλους να διοικήσετε σωστά τον Ολυμπιακό, διαφορετικά να φύγετε Κύριοι να πάτε αλλού.


No comments:

Post a Comment