Pages

.

Ελληνικός Διχασμός ;

Είχα αποφασίσει να μην ξανά ασχοληθώ με τους Πολιτικούς, αλλά τελικά δεν γίνετε να παραμένεις απαθής όταν βλέπεις την διάλυση του Κράτους σου, της Πατρίδας σου, του τόπου που ζεις και προσπαθείς να μεγαλώσεις τα παιδιά σου.

Δεν είναι δυνατόν να μην μπορούν να δουν το τι έχουν κάνει, δεν είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνονται ότι περισσότερα από 3 εκατομμύρια Έλληνες δεν έχουν να φάνε ( περίπου ο ένα τρίτο των Ελλήνων), δεν είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνονται ότι ήδη εξανεμίστηκαν από τις Τράπεζες οι οικονομίες των Ελλήνων (για βιοποριστικούς λόγους) και το που οδηγεί αυτό στο άμεσο μέλλον, δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο «ηλίθιοι» και να μην αντιλαμβάνονται ότι για όλα αυτά, υπεύθυνη είναι η κουρελού «Δημοκρατία» που έχουν φτιάξει, δεν είναι δυνατόν να είναι ΟΛΟΙ τους Εθνικοί Προδότες.

Εκτός αν ζουν στον κόσμο τους, στον κόσμο των 120 χιλιάδων ευρώ το έτος που παίρνουν, ετησίως, οι Βουλευτές και στον κόσμο των περισσοτέρων των 120 χιλιάδων ευρώ, ετησίως, που παίρνουν οι Υπουργοί και λοιποί Πρόεδροι (Πρωθυπουργός, Πρόεδρος Δημοκρατίας, Πρόεδροι Δημοσίων οργανισμών, Δικαστών κλπ.)

Τελικά από τους πολιτικούς και τους λοιπούς παρατρεχάμενους τους, μάλλον δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα, είναι εκτός πραγματικότητας όλοι τους, προέρχονται από κλειστές «κομματικές οργανώσεις» και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το δικό τους τρίπτυχο «η τσέπη τους, το κόμμα τους, το τομάρι τους».

Αγνοήστε τους, απευθύνομαι κυρίως στις ΝΕΕΣ και στους ΝΕΟΥΣ, αγνοήστε τους παντελώς και ξεκινήστε μόνοι σας, να αλλάξετε πρώτα την Ελλάδα και μετά να αλλάξετε την Ελληνική Δημοκρατία, ξεκινήστε ΤΩΡΑ μόνοι σας, μην περιμένετε τίποτα από αυτούς είναι ή Ανίκανοι ή Προδότες.

1./ Αν Ζείτε ή προέρχεστε από την επαρχεία ξεκινήστε ΤΩΡΑ, ΑΜΕΣΑ ασχοληθείτε με την Γεωργία και την Κτηνοτροφία, η Ελλάδα πρέπει το συντομότερο δυνατόν να γίνει διατροφικά αυτάρκης, δημιουργήσει μία ή περισσότερες ανά κλάδο διαδικτυακές πύλες πωλήσεως, εν ήδη συνεταιρισμών του 21ουαιώνα, των αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων απ’ ευθείας από τους παραγωγούς στους καταναλωτές είτε αυτοί κατοικούν στη Ελλάδα είτε κατοικούν εκτός Ελλάδας.

2./ Φτιαχτέ ΤΩΡΑ μια Λαϊκή παρατράπεζα, από τις υπάρχουσες τράπεζες μην περιμένετε απολύτως τίποτα, από όποιες οικονομίες σας έχουν απομένει και  χρηματοδοτήστε ΤΩΡΑ νέα καινοτόμα Ελληνικά προϊόντα, δηλαδή χρηματοδοτήστε την μετατροπή Ελληνικών ευρεσιτεχνιών σε βιομηχανικά προϊόντα, το ύψος του ποσού χρηματοδότησης, στην πλειονότητα αυτών των προϊόντων, δεν υπερβαίνει τα 50 χιλιάδες ευρώ, μόνο έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε μια εξαγωγική βιομηχανία με τόσο μικρό κεφάλαιο.

3./ Δημιουργήστε ΤΩΡΑ, υπάρχει τρόπος,  Λ.Ε.Π.Ε. (Λαϊκές Εταιρείες Περιορισμένης Ευθύνης), εταιρείες όπου όλοι οι εργαζόμενοι θα είναι και ισότιμοι μέτοχοι, για όσο χρόνο εργάζονται, δηλαδή όλοι στο Δ.Σ. όλοι επιμερίζονται τους φόρους, όλοι επιμερίζονται τα κέρδη, όλοι εργάζονται για όλους μέσα σε μια τέτοια εταιρεία.

Υστερόγραφο: Αγνοήστε τις «βλακείες» περί Ελεύθερης Οικονομίας στην Ελλάδα, η Ελεύθερη Οικονομία είναι ανεφάρμοστη είναι Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΥΤΟΠΙΑ για Κράτη του πληθυσμιακού μεγέθους της Ελλάδας.

Μιχάλης Σολωμακάκης

No comments:

Post a Comment