Pages

.

Η έλλειψη ΗΘΟΥΣ και οι Έλληνες Βουλευτές 2

Πάγωσαν οι βουλευτές όλων των κομμάτων, οι οποίοι συμμετέχουν στην Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, όταν στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής στη Βουλή, όπου δόθηκαν στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης εναντίον της Κωνσταντίνας Κούνεβα από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, έγιναν καταγγελίες για Υπουργούς και βουλευτές που απασχολούν στα σπίτια τους καθαρίστριες χωρίς να τις ασφαλίζουν!

Οι καταγγελίες, τις οποίες έκανε η αντιπρόεδρος του Σωματείου Καθαριστριών Αττικής, Βασιλική Τσούνη, έχουν φτάσει ήδη στα αυτιά των συνεργατών του Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου. Άπαντες, βουλευτές και υπουργοί, αφού εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στο Σωματείο Καθαριστριών Αττικής, δεν έκρυψαν την ανησυχία τους για τις καταγγελίες που αναμένεται να βάλουν φωτιά στο πολιτικό και κοινωνικό σκηνικό.

Τα σχετικά στοιχεία θα προσκομίσει στη Βουλή το Σωματείο Καθαριστριών Αττικής, σε 10-15 ημέρες από σήμερα, και αναμένεται να προκαλέσουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Σύμφωνα μάλιστα με καλά πληροφορημένες πηγές, το θέμα των ανασφάλιστων οικιακών βοηθών δεν αφορά μόνο στους βουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλλά και μικρότερων.

Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου είναι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Οικονόμου, Αντιπρόεδροι είναι η Μαρία Κόλλια -Τσαρούχα και ο Γιάννης Γκιόκας, Γραμματέας η Ουρανία Παπανδρέου-Παπαδάκη και μέλη οι: Πέμη Ζούνη, Βασιλική Τσόνογλου, Έλενα Ράπτη, Ηρώ Διώτη, Ευγενία Τσουμάνη-Σπέντζα, Αθανασία Μερεντίτη, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, Σάββας Εμινίδης, Ελένη Τσιαούση.

Άπαντες άκουσαν και κατέγραψαν τις καταγγελίες. Αν τα πολιτικά στελέχη δεν έχουν συμμορφωθεί με τις κυβερνητικές υποδείξεις, τότε θα έχουν την τύχη του πρώην υπουργού Απασχόλησης Βασίλη Μαγγίνα, ο οποίος απασχολούσε ανασφάλιστους εργάτες στην οικία του.

One Stop News

No comments:

Post a Comment