Pages

.

Και όμως υπάρχει λύση

Παρόλο που χάθηκαν δύο χρόνια, υπάρχει ακόμα ο χρόνος και η λύση για βγει η Ελλάδα από οικονομικό αδιέξοδο που έχει περιπέσει.

Η λύση δεν είναι μία είναι 10 διαφορετικές περίπου μικρότερες λύσεις-δράσεις, οι όποιες συγκεντρωμένες σε μία λύση προσφέρουνε την σταδιακή αλλά σύντομη και σταθερή διέξοδο της Ελλάδας από το οικονομικό βάραθρο που έχει πέσει.
Πρώτα πρέπει να πειστούν οι Κυβερνόντες από οποιαδήποτε θέση και αν έχουν σήμερα (Κυβέρνηση, Αντιπολίτευση κλπ) ότι θα υποστηρίξουν με κάθε τρόπο τις δέκα μικρότερες λύσεις και ότι θα αναλάβουν να εξηγήσουν την αναγκαιότητα τους σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα πολίτη.

Δεύτερον πρέπει να καλέσουμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες πολίτες, αφού τους έχουν εξηγηθεί αναλυτικά κάθε μία από τις 10 δράσεις, να ψηφήσουν (με δημοψήφισμα) για την αποδοχή ή όχι κάθε μιας από τις δέκα αυτές μικρότερες λύσεις.

Οι λύσεις αυτές δεν περιέχουν Φόρους, δεν περιέχουν συντεχνίες, αντιθέτως πολεμούν αυτές τις αντιλήψεις και προωθούν με αρκετά απόλυτο τρόπο την Κρατική οικονομία την Ισονομία, την Δημοκρατία και την ανάπτυξη.

One Stop News

No comments:

Post a Comment