Pages

.

Όταν οι Έλληνες πολιτικοί δεν είναι Έλληνες πολιτικοί

Το άρθρο αυτό απευθύνεται στους Νέους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι παλαιοί έχουν ήδη μπει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, απλά δεν το ξέρουν ακόμα.

Επίσης το άρθρο αυτό απευθύνεται και στους Νέους Βουλευτές των υπολοίπων κομμάτων.
Αγαπητοί Νέοι και Νέες Βουλευτές προ της ψηφοφορίας του νομοσχεδίου που έχει ήδη κατατεθεί στην Ελληνική Βουλή, έχετε την τελευταία ευκαιρία να σώσετε την Ελλάδα, τους εαυτούς σας και τα παιδιά σας δηλαδή, καταθέτοντας ομαδικά τις παραιτήσεις σας από το Βουλευτικό σας αξίωμα.

Αν ψηφίσετε το νομοσχέδιο που κατατέθηκε, οδηγείτε την Ελλάδα σε πλήρη απαξίωση, και τις Ελληνίδες και τους Έλληνες πολίτες σε πλήρη πτώχευση, καμιά και κανενός είδους επένδυση δεν μπορεί πλέον να γίνει στην Ελλάδα με το νομοσχέδιο αυτό, οποιαδήποτε μορφής επένδυση και να προσπαθήσει κάποιος να κάνει, όσο και Έλληνας και αν είναι, όσο Πατριώτης και αν είναι, απλά δεν βγαίνει με τίποτα, ακόμα και αν είναι εικονική και επιδοτούμενη, εκτός και αν είναι επένδυση τύπου αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» δηλαδή φόρος μόνο 3% ετησίως επί του τσίρου, αυτού του τύπου όμως οι επενδύσεις προσφέρονται μόνο σε ξένα κερδοσκοπικά κεφάλαια και όχι σε Έλληνες επιχειρηματίες, βλέπε επίσκεψη Γερμανού αντικαγκελαρίου.

Το νομοσχέδιο αυτό επίσης οδηγεί κάθε νόμιμη σημερινή Ελληνική επιχείρηση και κάθε εναπομείναντα Έλληνα επιχειρηματία, στην παρανομία και την φοροδιαφυγή, ή στην φυγή της επιχείρησης εκτός Ελληνικών συνόρων.

Με απλά λόγια αγαπητές Κυρίες και Κύριοι Νέοι Βουλευτές ψηφίζοντας αυτό το νομοσχέδιο επιτυγχάνετε έξι πράγματα.

1./ Μετατρέπετε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες πολίτες σε φοροφυγάδες.
2./ Στέλνετε εκτός Ελλάδας όλες τις εναπομείναντες Ελληνικές επιχειρήσεις.
3./ Καταργείτε κάθε είδους και μορφής Ελληνική επένδυση στην Ελλάδα.
4./ Στέλνετε το σύνολο των Ελληνίδων και των Ελλήνων πολιτών στην ανεργία την ανέχεια και την φτώχια.
5./ Παραχωρείτε περίπου 18 δισεκατομμύρια ευρώ από το ΕΣΠΑ και περίπου 14 δισεκατομμύρια ευρώ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα επενδύσεων σε ξένους κερδοσκόπους δήθεν επιχειρηματίες (δηλαδή παραχωρείτε τον σημερινό Ελληνικό πλούτο σε Ξένους).
6./ Οδηγείτε την Ελλάδα και τους Έλληνες με μαθηματική ακρίβεια σε εμφύλιο πόλεμο.

Η Ιστορία μας, μας διδάσκει ότι το Γουδί στήθηκε για λιγότερα πράγματα, για αυτό μην ξεχνάτε Νέοι και Νέες Βουλευτές, ότι μαζί με την θετική ψήφο σας στο νομοσχέδιο αυτό ή την μη παραίτηση σας βάζετε και φαρδιά πλατιά την υπογραφή σας για το Νέο επερχόμενο Γουδί, το Γουδί του 2012.

One Stop News

No comments:

Post a Comment