Pages

.

Απείρου μεγέθους διατροφικό σκάνδαλο.

Οι αλευροβιομήχανοι και την ιδιωτική εταιρεία TUV HELLAS (θυγατρική της Γερμανικής TUV NORD Group) συνεργάζονται για μας στείλουν, εμάς και τα παιδιά μας να βλέπουμε τα ραδίκια ανάποδα, με μοναδικό γνώμονα το κέρδος τους, προσβλέποντας σε αυτό όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκόσμιος, το κέρδος που υπόσχεται κάθε τι που γράφει πάνω του «Ελληνικό» και έχει για φόντο του την Ελληνική σημαία, προσπαθούν να βαφτίσουν ως Ελληνικό το Εισαγόμενο Μεταλλαγμένο μαλακό σιτάρι που αλέστηκε στα εργοστάσια του Συνδέσμου Αλευροβιομηχάνων Ελλάδας.

Δηλαδή προσπαθούν να περάσουν και να θεωρούνται ως Ελληνικά τα άλευρα που η άλεση και η συσκευασία τους γίνεται στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από την προέλευση της πρώτης ύλης, και να μπορούν, όλα αυτά τα άλευρα, να φέρουν το εμπορικό και κερδοφόρο για αυτούς λογότυπο «Αλεύρι Ελληνικής Παραγωγής».

Τι σημαίνει όμως Μεταλλαγμένο Σιτάρι:

Σύμφωνα με έρευνα του Dr Heinemann, ποιος είναι ο Dr Heinemann:

Ο Dr Heinemann είναι παγκοσμίου φήμης καθηγητής γενετικής και η έρευνα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό International Journal of Microbiology.

Σύμφωνα με την έρευνα οι άνθρωποι που καταναλώνουν μεταλλαγμένο γενετικά σιτάρι καταστέλλουν στο σώμα τους την παραγωγή γλυκογόνου, αυτό οδηγεί τον άνθρωπο σε ηπατική ανεπάρκεια και στον θάνατο, την συγκεκριμένη έρευνα εκτός του Dr Heinemann υποστηρίζει και ο Judy Carman, ο οποίος είναι βιοχημικός του Finders University και ο Michael Antoniou, Έλληνας ειδικός γενετικής του Kings College του Λονδίνου.

Οι υπεύθυνοι αν αυτό γίνει αποδεκτό και πραγματοποιηθεί, έχουν ονοματεπώνυμο, και είναι ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κ. Τσαυτάρης κα ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ Π. Βασιλόπουλος.

No comments:

Post a Comment