Pages

.

Ότι ξεκινά παράλογα, Νόμος, Απόφαση, Σκέψη καταλήγει σε σχιζοφρενικές καταστάσεις.


Τώρα είναι και η άμεση πολιτική ανάγκη και η ευκαιρία να αλλάξει πορεία η Ελλάδα, κάθε Ελληνίδα και Έλληνας πολίτης έχουμε σήμερα την υποχρέωση να ξαναγράψουμε την Δημοκρατία, εξ άλλου είμαστε και οι μόνοι που επιβάλετε να το κάνουμε.

Τα τελευταία 2500 χρόνια στον πλανήτη εμφανίστηκαν διάφορα πολιτικά συστήματα, ΚΑΝΕΝΑ δεν κατάφερε να πετύχει, όλα από τον Φασισμό μέχρι τον Κουμμουνισμό και όλα τα ενδιάμεσα αυτών πολιτικά συστήματα, οποιοδήποτε όνομα και αν είχαν, Σοσιαλισμός, Καπιταλισμός, Φιλελευθερισμός κλπ. απέτυχαν.

Ο λόγος της συνολικής αποτυχίας αυτής είναι ότι σε όλα τα πολιτικά συστήματα καλείτε μία ομάδα ανθρώπων να εφαρμόσει την θεωρεία του κάθε πολιτικού συστήματος, και φυσικά σε βάθος χρόνου, για δεκάδες μερικές φορές και εκατοντάδες λόγους, το σύστημα αποτυγχάνει, το πρόβλημα είναι αποκλειστικά η ομάδα ανθρώπων

Όλα τα πολιτικά συστήματα έχουν και καλά και κακά, αν κρατήσουμε τα καλά κάθε πολιτικού συστήματος που έχει μέχρι σήμερα εμφανιστεί και με την συνένωση όλων αυτών ας ξαναγράψουμε την Ελληνική Δημοκρατία του 21ου αιώνα, το αποτέλεσμα θα είναι το πολίτευμα που όλοι μας ονειρευόμαστε.

Ξεκινώντας από τις ποίο κάτω πέντε αρχές ας γράψουμε την Ελληνική Δημοκρατία του 21ουαιώνα.

1/ Κανένας ΝΟΜΟΣ δεν υπάρχει, δεν ισχύει αν δεν έχει ψηφιστεί με Δημοψήφισμα.

2/ Δεν υπάρχουν εκτελεστικές αποφάσεις, αν δεν έχουν περάσει από Δημοψήφισμα, οποιασδήποτε μορφής εξουσίας και αν αφορούν αυτές.

 3/ Όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι απολύτως ίσοι, ότι επιτρέπετε να κάνει κάποιος μπορεί να το κάνει και οποιοσδήποτε άλλος, δεν έχει καμία σημασία το τι ή το ποίος είναι η καθεμία και ο καθένας. 

4/ Είναι άμεσα αναγκαίο να γνωρίζει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας πολίτης τον δείκτη πνευματικής ευφυΐας, τον δείκτη διορατικότητας και τα αριστεία της καθεμίας και του καθενός που επιθυμεί να μας αντιπροσωπεύει (Βουλευτές, Υπουργοί, Δικαστές, Εισαγγελείς, Αστυνομικοί Διευθυντές, Ανώτατοι στρατιωτικοί κλπ) 

5/ Η προστασία της Δημοκρατίας πρέπει να είναι το ύψιστο καθήκον μας είτε αυτό εκφράζετε στις ψηφοφορίες είτε αυτό εκφράζετε στην άμεση και παραδειγματική τιμωρία των σφετεριστών της Δημοκρατίας.

Μιχάλης (Geronimo)

No comments:

Post a Comment