Pages

.

Οι Αμερικανοί προμηθεύονται ειδικές σφαίρες κατά των ζόμπι.


Στις Η.Π.Α. έπειτα από τις τελευταίες επιθέσεις κανιβάλων, στα καταστήματα πωλήσεως όπλων, άρχισαν να πωλούνται “σφαίρες κατά των ζόμπι”, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να αποτρέψει τους πολίτες από τη λήψη του νέου ναρκωτικού “Ένατο σύννεφο”, γράφει η εφημερίδα The Daily Mail.

Το τελευταίο διάστημα έγιναν γνωστά αρκετά περιστατικά επίθεσης κανιβάλων στις Η.Π.Α. Ο  Rudy Eugene, μουγκρίζοντας προς το μέρος των αστυνομικών, μασούσε το πρόσωπο του θύματος του, ενός άστεγου άνδρα. Οι αστυνομικοί, μην έχοντας άλλη λύση, τον πυροβόλησαν, γράφει η εφημερίδα.

Η εφημερίδα παραθέτει επίσης λεπτομέρειες και άλλων παρόμοιων περιστατικών. Στο Μαϊάμι ένας ζητιάνος, ο Brandon De Leon έτριξε τα δόντια του και απείλησε να φάει δύο αστυνομικούς.

Στη Λουιζιάνα ο 43χρονος Carl Jakno δάγκωσε το θύμα του στο πρόσωπο, αρπάζοντας με τα δόντια ένα κομμάτι του προσώπου του.

Η αστυνομία υποπτεύεται ότι για όλα αυτά φταίει η χρήση της ναρκωτικής ουσίας “Ένατο σύννεφο”, η δράση της οποίας αναγκάζει τον άνθρωπο να αντιδρά με μη φυσιολογικό τρόπο.

No comments:

Post a Comment