Pages

.

Μήπως


Μήπως πρέπει να κοιταχτείτε στον καθρέπτη σας για να δείτε τον πραγματικό υπαίτιο της σημερινής κατάστασης της Ελλάδας.

Μήπως δεν έχετε καταλάβει ότι όλες αυτές και όλους αυτούς που ήταν μέχρι σήμερα στην Ελληνική Βουλή εσείς τους έχετε στείλει.

Μήπως πρέπει να ξανακοιτάξετε τον καθρέπτη σας για να δείτε τους πραγματικούς υπαιτίους για την διαφθορά στο Δημόσιο (κάποιος δίνει χρήματα για να τα πάρει οποιοσδήποτε Δημόσιος υπάλληλος).

Μήπως πρέπει να ξανακοιτάξετε τον καθρέπτη σας για να δείτε τους πραγματικούς υπαιτίους για την σημερινή κατάντια της Δημόσιας Υγείας (κάποιος δίνει χρήματα για να πάρει φακελάκι οποιοσδήποτε Γιατρός, κάποιος αποδέχεται την υπερσυνταγογράφηση, κάποιος πληρώνει για να εμφανίζετε ανάπηρος).

Μήπως πρέπει να ξαναπάτε στο σχολείο για να μάθετε τι πραγματικά σημαίνει, τι πραγματικά είναι η Δημοκρατία.

Μήπως πρέπει να ξανακοιτάξετε τον καθρέπτη σας για να δείτε τους πραγματικούς υπαιτίους για την σημερινή κατάσταση της δήθεν «Δωρεάν Παιδείας» (κάποιος στέλνει τα παιδιά του φροντιστήριο ή τους κάνει ιδιαίτερα μαθήματα).

Μήπως πρέπει να ξανακοιτάξετε τον καθρέπτη σας για να δείτε τους πραγματικά υπεύθυνους για την κατάντια των συντάξεων (κάποιος συναινούσε και πλήρωνε για να πάρει μαϊμού σύνταξη, κάποιος αισθανόταν μάγκας που έβγαινε στην σύνταξή νέος και με ελάχιστα χρόνια εργασίας).

Μήπως πρέπει να δείτε το χέρι σας να λιώνει στις ερχόμενες εκλογές αν ξανά ψηφήσετε αυτούς που έφεραν την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση, δηλαδή τους ομοίους σας.

Θα μπορούσα να γράφω μέρες για όλα αυτά τα «Μήπως» γιατί αυτός που φέρει την αποκλειστική ευθύνη, για την σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα, είσαι εσύ, ΕΣΥ που διαβάζεις ΤΩΡΑ αυτό το άρθρο.

Σύντομα θα έχεις την ευκαιρία (η εκλογές έρχονται) να τους δείξεις ότι εσύ αποφασίζεις, ότι εσύ είσαι το αφεντικό της Ελλάδας ότι εσύ είσαι το αφεντικό του εαυτού σου, στέλνοντας σπίτι τους όλες και όλους αυτούς που σήμερα σε κάνουν να υποφέρεις.

Geronimo

No comments:

Post a Comment