Pages

.

Γερμανοί, Κουτόφραγκοι και λοιποί Μακάκες

Οι Γερμανοί προτείνουν - Οι Έλληνες να πουλήσουν ακατοίκητα νησιά για να ξεχρεώσουν.

Μία ημέρα πριν από την συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με την καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, και μετά από τους ευρωπαϊκούς επαίνους για τα νέα μέτρα περιστολής δαπανών που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση, κορυφαία στελέχη των κυβερνώντων γερμανικών κομμάτων καλούν την Ελλάδα να πουλήσει ακατοίκητα νησιά της προκειμένου να υπερβεί τη δημοσιονομική της κρίση.

«Ένας χρεοκοπημένος είναι υποχρεωμένος να μετατρέψει ότι έχει σε λεφτά», δήλωσε το μέλος του προεδρείου των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) Γιόζεφ Σλάρμαν στην εφημερίδα Bild. Την πώληση μερικών ακατοίκητων νησιών προτείνει στην Ελλάδα και ο βουλευτής των Ελευθέρων Δημοκρατών (FDP) Φρανκ Σέφλερ. Ο εκπρόσωπος του FDP στην επιτροπή Οικονομικών του γερμανικού κοινοβουλίου υπογραμμίζει ότι «το ελληνικό κράτος θα πρέπει να πουλήσει κρατικές επιχειρήσεις και ακίνητη περιουσία, για παράδειγμα ακατοίκητα νησιά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σέφλερ, καλώντας παράλληλα την καγκελάριο Μέρκελ να μην υποσχεθεί καμία οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα. Το δημοσίευμα της Bild  έχει τίτλο «Πουλήστε τα νησιά σας χρεοκοπημένοι Έλληνες» και υπότιτλο: «…και την Ακρόπολη μαζί».

Ο χριστιανοδημοκράτης βουλευτής Μάρκο Βάντερβιτς, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Focus υπογράμμισε ότι η εμπιστοσύνη προς την Ελλάδα έχει υποστεί ισχυρό πλήγμα. Εάν η Γερμανία και η ΕΕ αποφασίσουν να στηρίξουν οικονομικά την Ελλάδα, θα πρέπει προς το συμφέρον της νέας γενεάς, να υπάρχουν εγγυήσεις, οι οποίες να μπορούν εν ανάγκη να πουληθούν. Και στο πλαίσιο αυτό μερικά νησιά θα ήταν μια λύση, υπογράμμισε ο κ. Βάντερβιτς.

Εμείς αντιπροτείνουμε
Δεν υπάρχουν μόνο Γερμανοί Βουλευτομακάκες αλλά και Έλληνες Βουλευτομακάκες, από ότι αποδεικνύεται σήμερα οι μοναδικοί ωφελημένοι από την Νομισματική Ένωση, δηλαδή το Ευρώ, ήταν οι Γερμανοί, όλα τα υπόλοιπα Κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχασαν από το Ευρώ, άλλα λίγα, άλλα πολλά, όπως η Ελλάδα.
Για να μην μας νομίζουν για Κουτόφραγκους ή συνολικά Μακάκες οι Γερμανοί, προτείνουμε:

1. O φόρος πολυτελείας, να είναι πραγματικός φόρος πολυτελείας, δηλαδή όταν ένα προϊόν πχ. αυτοκίνητο των ιδίων κυβικών εκατοστών υπερβαίνει κατά 50% την αξία κάποιου άλλου να θεωρείται είδος πολυτελείας και να επιβαρύνεται με φόρο πολυτελείας ίσου ποσοστού με την επί πλέον αξία πωλήσεως.(πχ Hyundai 1800cc 16.000 Ευρώ Mercedes 1800cc 30.000 Ευρώ, υπέρβαση πωλήσεως πολυτελείας 54%, άρα τελική τιμή πωλήσεως Mercedes 46.200 Ευρώ με φόρο πολυτελείας 16.200 Ευρώ) το ίδιο πρέπει να ισχύει και για τα μεταχειρισμένα είτε αυτά είναι εκτός είτε εντός Ελλάδας.
2. Η Ελλάδα έχει ακόμη το δικαίωμα VETO σε ότι νομίζει ότι είναι εναντίων των συμφερόντων του Κράτους μας, να αρχίσει λοιπόν να το χρησιμοποιεί όπως ακριβώς πρέπει απέναντι στις Γερμανικές οικονομικές απατεωνιές.
3. Να καταθέσει αύριο το πρωί η Ελλάδα αγωγή εναντίον της SIEMENS και του Γερμανικού Κράτους για σύσταση συμμορίας ιδιαιτέρως επαχθούς (δηλαδή συμμορίας αντίστοιχη της ΜΑΦΙΑ ή της ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ και να ζητήσει από την Interpol να συλληφθεί το Διοικητικό συμβούλιο της SIEMENS αλλά και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών και η Γερμανίδα Καγκελάριος για συμμετοχή στην ως άνω συμμορία.
4. Να ζητηθούν είτε ευθέως είτε δια μέσου του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τα πάνω από 70 δισεκατομμύρια Ευρώ που οφείλει να επιστρέψει η Γερμανία για τον β’ παγκόσμιο πόλεμο. Καταντήσαμε οι κλέφτες οι Γερμανοί, τα κλεμμένα μόνο είναι πάνω από 70 δισεκατομμύρια, να χλευάζουν τα θύματα.
5. Ειδικός τουριστικός φόρος στους Γερμανούς τουρίστες, λόγο της Οικονομικής Κρίσης μπορούμε να πάρουμε και τέτοιου είδους μέτρα.

One Stop News

No comments:

Post a Comment